» » » Питання: підвищення тромбоцитів і одночасно лейкоцитів у крові?


Питання: підвищення тромбоцитів і одночасно лейкоцитів у крові?

14 квітня 14:17, 2014 Сабіна запитує:


здрастуйте, мені 34 роки, 3.5 років тому народила (КС) через 6 місяців зробила аборт, тепер хотіла б завести другу дитину, здала загальні аналізи крові сечі
кров: (WBC) лейкоцити 12,53 норма 3,98-10,04
(RBC) еритроцити 4,35 норма 3,93, - 5,22
(MCH) Середній обсяг гемоглобіну 28,7 норма 25,6- 32,2
(MCV) Середній обсяг еритроцита 91,3- 79,4 94,8
(HGB) гемоглобін 12,5 норма 11,2- 15,7
(HGT) гематокрит 39,7 норма 34,1- 44,9
(PLT) тромбоцити 471 норма 150-400
(MPV) Середній обсяг тромбоцитів 8,5 норма 9,4- 12,4
(NEUT) Нейтрофіли 8.81 норма 1,56- 6,13
(RDW) Ширина розподілу еритроцитів 9,4 норма 11-15
(LYM) Лімфоцити 22,3 норма 19,3- 51,7
(EOS EOSIN) Еозинофіли 0,9 норма 0,7- 5,8
(MONO) Моноцити 6,3 норма 4,7- 12,5
(BASO) Базофіли 0,2 норма 0,1- 1,5
аналіз сечі
еритроцити 30-45 (blood 300 E)
Епітеліальні клітини 1-2
Лейкоцити 1-4
Невелика кількість бактерій
аналіз мазка
Лейкоцити 17-19 норма 0-5
Епітеліальні клітини 15-16
Кандида (+++)
Змішання флора (++++)
здала УЗД нирок все в нормі, допоможіть будь ласка розібратися що зі мною. Заздалегідь дякую.

14 квітня 21:29, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Незначне підвищення рівня лейкоцитів в аналізі крові може свідчити про наявність запального процесу в організмі. Підвищення рівня тромбоцитів спостерігається після проведення хірургічного лікування, при хронічних кровотечах, загостренні хронічних захворювань, при бактеріальних і вірусних інфекціях, а також у разі, якщо забір крові був здійснений неправильно.



Враховуючи наявність великої кількості еритроцитів в сечі, Вам необхідно особисто проконсультуватися з лікарем урологом, оскільки не виключений пієлонефрит, гломерулонефрит і т.д.


Запальний процес в піхву також визначається на підставі мазка, причиною міг стати кольпіт або ж наявність кандидозу, тому рекомендую Вам особисто проконсультуватися з лікарем гінекологом для проведення огляду та призначення адекватного лікування. Ви можете отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Мазок - навіщо він потрібен? Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Загальний аналіз крові і в циклі статей: Загальний аналіз сечі - показники, норма


Найцікавіші новини