4 березня 19:53, 2014
У які дні менструального циклу вірогідність зачаття - найменша?
4 березня 19:55, 2014
Найменша ймовірність настання вагітності спостерігається у фазі жовтого тіла, яка настає через 1-2 дні після овуляції. Цю фазу деякі фахівці називають "періодом абсолютного безпліддя".
При регулярному циклі в 28 днів вона триває з 17 по 28 день. Слід пам'ятати про те, що в місячному циклі жінки можуть відбуватися збої під впливом цілої низки причин, і немає 100% гарантії того, що в ці дні вагітність не настане.
30 березня 13:17, 2014
Я незаймана. Мій хлопець водив своїм членом по моїм статевим губам і піхви.
Була мастило і сперма, але він не входив до мене. Швидше скінчив на статеві органи. Затримка місячних 4 дні.
Болить спина, трохи болить груди. Чи є можливість завагітніти і якщо так то велика вона?
30 березня 23:14, 2014
Вагітність в даній ситуації виключена, оскільки сім'явиверження у піхву не було, тому немає приводу для занепокоєння зараз. Отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас Ви можете у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ймовірність завагітніти.
Затримка менструації може бути пов'язана з гормональним дисбалансом, стресами і т.д. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Затримка менструації: чи варто панікувати?
31 березня 10:36, 2014
У будь-якому випадку варто робити тест на вагітність? Я якось залежало на цьому може тому в мене не починаються місячні?
Перший день останньої менструації 27 лютого цикл від 28 до 30 днів. А у нас з ним це було 8 березня і більше нічого не було.
У цьому випадку яка можливість вагітності?
31 березня 12:11, 2014
Імовірність настання вагітності в даній ситуації практично виключена, тому зробити тест на вагітність Ви можете тільки для власного заспокоєння. Ви можете отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ймовірність завагітніти
Найцікавіші новини