11 березня 10:46, 2012
Добрий день!
Мені 28 років, жінка, народила 1 дитину. Під час вагітності (2009-2010 рік) ТТГ був на верхній межі норми - приймала еутірокс 50, ніж знизила рівень ТТГ. На сьогоднішній день препарат не приймаю,
ТТГ 3,53 нмоль / л
Т4 загальний 90,66 нмоль / л
УЗД в нормі.
Самопочуття погане, немає сил, швидко втомлююся. Чи потрібно мені продовжити прийом препарату, або моє самопочуття пов'язане з іншими проблемами.
12 березня 13:04, 2012
Рівень гормонів знаходиться в межах норми. Рекомендується проконсультуватися з лікарем ендокринологом для проведення особистого огляду та додаткового обстеження при необхідності: кров на статеві гормони, УЗД органів малого тазу, в динаміці кров на ТТГ, біохімічний та загальний аналіз крові.
Тільки після отримання результатів обстеження лікар фахівець виставить точний діагноз і при необхідності призначить адекватне лікування. Детальніше про порушення функції щитовидної залози читайте в циклі статей перейшовши за посиланням: Щитовидна залоза.
Детальніше про синдром хронічної втоми читайте в однойменному розділі перейшовши за посиланням: Синдром хронічної втоми.
Найцікавіші новини