» » » Питання: Імовірність завагітніти через презерватив?

Питання: Імовірність завагітніти через презерватив?

25 липня 14:15, 2014 Вікторія запитує:

Здравствуйте! Я не так давно, 8 днів тому позбулася невинності. Мій молодий чоловік спочатку почав злегка вводити в мене статевий член, приблизно до того моменту коли мені стало боляче, після чого він надів презерватив і увійшов повністю, порвав дівочу пліву, презерватив ми використовували до кінця.

Я не знаю чи багато крові було, але простирадло був забруднений. Зараз у мене затримка місячних вже як 4 дні.

Я дуже переживаю. Немає навіть ніяких болів внизу живота. Чи є ймовірність вагітності? Заранее спасибо!

25 липня 19:57, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Враховуючи застосування бар'єрних методів контрацепції, ймовірність вагітності виключена. Затримка менструації могла виникнути з інших причин: стреси, запальні процеси в органах малого тазу, гормональні збої і т.д., тому панікувати не варто.

Отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас Ви можете в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Затримка менструації: чи варто панікувати? Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Тест на вагітність

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини