» » » Питання: Чи можлива вагітність якщо були М після ПА?

Питання: Чи можлива вагітність якщо були М після ПА?

17 січня 12:38, 2014 Олександра запитує:

Здраствуйте! У мене така ситуація. 24 грудня 13года була не захищений ПА, 10 січня вже цього року пішли месячние..очень хворобливі і йшли 7 днів, мене нудило стала дуже дратівливою, і не висипаюсь..сейчас вони вже пройшли но..но мене турбує одне я все так само залишилася дратівливою, я не можу спати на животі як буд то там що то є (як буд то матка припухла) або я не знаю як правильно описати свої відчуття), як при першій вагітності ... хоча тест зараз показує негативний результат!

Підкажіть будь ласка що це може бути?

17 січня 18:15, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Уточніть, будь ласка, середню тривалість Вашого менструального циклу і дату початку останньої менструації, після чого ми зможемо відповісти на Ваше запитання. Отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас Ви можете в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ймовірність завагітніти. Додаткову інформацію Ви можете отримати у відповідних розділах нашого сайту: Овуляція, Менструальний цикл і менструація

18 січня 16:40, 2014 Олександра коментує:

менструація у мене останній раз почалася 10 січня 2014г.-17 січня 2014г.После перших пологів менструація йде не точно за графіком ... вона то затримується на місяць то починається раніше ніж належить

18 січня 22:36, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru пояснює:

При Вашому менструальному циклі ймовірність завагітніти припадає на 21-29 січня, тому не виключено, що наявні у Вас скарги связна з вагітністю. Рекомендую Вам зробити аналіз крові на ХГЧ. Про це докладніше читайте в розділі: Аналіз на ХГЧ

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини