» » » Питання: чи можлива вагітність?

Питання: чи можлива вагітність?

9 червня 11:39, 2014 анастасія запитує:

Скажіть будь ласка, 18 травня була овуляція, лежали з хлопцем, на ньому були труси і джинси, на його джинсах помітила мокра пляма, мастило, т.к він не кінчав. Він помацав це пляма, а потім почав мене пестити.

Через два тижні 2 червня прийшла менструація, вийшов ендометрій як звичайно. Я дуже переживаю, чи могла бути вагітність? Після місячних через чотири дні виявила світло-коричневі виділення.

Боюся, бо на різних сайтах пишуть багато і по різному, пишуть що іноді місячні встигають прийти, коли імплантація не встигає.
Скажіть чи можлива в такому випадку вагітність, і якби допустимо сталося б запліднення через 14 днів менструація б не прийшла?

9 червня 11:56, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Вагітність при описаних Вами обставин виключена абсолютно, тому немає приводу для переживань. У тому випадку, якби був статевий акт з сім'явипорскуванням в піхву, вагітність могла наступити. Дізнатися більш детальну інформацію з даного питання Ви можете у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ймовірність завагітніти і в циклі статей: Менструальний цикл і менструація, Овуляція

9 червня 15:04, 2014 анастасія коментує:

Спасибо. скажіть, щоб просто про це знати, бо пишуть по-різному, на який день відбувається імплантація?

9 червня 19:06, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru пояснює:

Як правило, після запліднення, імплантація ембріона відбувається на 7-10 день. Отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас Ви можете в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Календар вагітності. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Зачаття дитини

18 червня 14:38, 2014 Євгенія запитує:

мені 19 років, скажіть, чи могла я завагітніти, якщо через день після сексу пішли місячні? (Секс був з запобіганням)
через кілька днів повинні піти місячні, іноді болить поперек

18 червня 16:25, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

У даній ситуації вагітність виключена, враховуючи фазу менструального циклу, захищений статевий акт і почалася своєчасно менструацію, тому приводу для сумнівів немає.
Дізнатися більш детальну інформацію з даного питання Ви можете у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ймовірність завагітніти і в циклі статей: Статеві стосунки. Додаткову інформацію ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Менструальний цикл і менструація

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини