» » » Питання: Чи можлива вагітність?


Питання: Чи можлива вагітність?

14 січня 10:37, 2014 Альона запитує:

Здравствуйте! я приймаю Ліндінет30 3-й місяць. У цьому місяці я пропустила 2-ю таблетку. У мене регулярне статеве життя.

Чи можливо настання вагітності? Зараз ніяких ознак вагітності не відчуваю.

14 січня 11:02, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

У тому випадку, якщо Ви пропустили другу таблетку, Вам необхідно було на наступний день прийняти і пропущену, і чергову таблетки, а протягом 7 днів додатково застосовувати бар'єрні методи контрацепції. Отримати додаткову інформацію по цікавить Вас Ви можете в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ліндинет.


Якщо Ви не діяли за інструкцією, то вагітність не може бути виключена, тому рекомендую Вам зробити аналіз на ХГЧ перед початком прийому чергової упаковки. Про це читайте в розділі: Аналіз на ХГЧ

14 січня 21:32, 2014 Альона коментує:

в перші 5 днів після пропуску не було статевого акту., а потім вже були незахищені статеві акти.

14 січня 22:52, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru пояснює:

У тому випадку, якщо Ви пропустили другу таблетку і не застосовували бар'єрні методи контрацепції протягом 7 днів, вагітність не може бути виключена повністю. Ви можете отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Гормональні контрацептиви.

Щоб виключити вагітність, рекомендую Вам до початку прийому таблеток Ліндинет з чергової упаковки зробити аналіз крові на ХГЧ. Про це діагностичному методі Ви можете дізнатися більше з відповідного розділу нашого сайту: Аналіз на ХГЧ - рання діагностика вагітності

13 березня 13:29, 2014 Альона запитує:



Здравствуйте! Я брала протизаплідні таблетки, але вирішила відмовитися від них, тому хочу малюка. Це перший місяць без таблеток.

З чоловіком ми не оберігалися. Цикл регулярний 24 дні.

Зараз у мене затримка в 7 днів, робила тести (струменевий і звичайний дешевий) на 1-й, і 3-й дні затримки, вони негативні. Чи можуть тести помилятися або все таки я вагітна, але ніяких ознак взагалі немає.

Навіть груди не болить.

13 березня 22:05, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

У даній ситуації ймовірність вагітності практично відсутня, рекомендую Вам продовжувати планувати вагітність не раніше ніж через 2 місяці, коли повністю відновиться менструальний цикл після прийому гормональних протизаплідних засобів. Отримати додаткову інформацію по цікавить Вас Ви можете у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Гормональні контрацептиви. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Планування вагітності


Найцікавіші новини