» » » Питання: можлива-ли вагітність при невинності?

Питання: можлива-ли вагітність при невинності?

29 вересня 13:39, 2012 Діана запитує:

здрастуйте, мені важливо знати, чи є ризик завагітніти. Хлопець був у трусах, я теж. він стосувався як би своїм "другом" піхви ії ... сперми не було (як він казав) мастило була.

Є ризик якщо була просто мастило? а якщо все таки сперма? дайте відповідь будь ласка ..

29 вересня 16:28, 2012 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

У Вашому випадку ризик вагітності абсолютно виключений, тому приводу для переживань бути не може. Ви можете дізнатися додаткову інформацію про ситуації, коли можливе настання вагітності з нашого інформаційного розділу: Ймовірність завагітніти

30 вересня 12:55, 2012 Надя запитує:

ми з хлопцем лащились і в мене виділялася мастило, а він скінчив але не на мене а отошол і скінчив на підлогу ... але лиш через кілька днів я зрозуміла що можливо сперма могла потрапити на мої труси що лежали на підлозі але я незаймана і душ після цього не прініммала чи є ризик вагітності?

30 вересня 15:40, 2012 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

У описуваної Вами ситуації, ймовірність вагітності вкрай мала, але зовсім виключити її не можна. Для виключення вагітності, через 14 днів, після статевого контакту, бажано зробити експрес-тест на вагітність.

Більш докладно про різні варіанти статевих стосунків, при яких може відбутися запліднення і зачаття, Ви можете прочитати в нашому медико-інформаційному розділі, присвяченому цій проблемі: Ймовірність завагітніти.

4 жовтня 16:28, 2012 Надя запитує:

в догонку питання хочу сказати що щас у мене почалися місячні можетлі по колишньому бути ризик вагітності?

5 жовтня 9:58, 2012 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Вам у такій ситуації зовсім не про що турбуватися. Ризик вагітності абсолютно виключений. Ви можете дізнатися додатково про те, коли ризик настання небажаної вагітності може бути з тематичного розділу нашого сайту: Ймовірність завагітніти

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини