» » » Питання: Чи можливо позбутися полівалідной алергії?

Питання: Чи можливо позбутися полівалідной алергії?

25 вересня 20:52, 2010 Лілія запитує:

Здраствуйте! Мені 27 років. Все життя вболіваю хронічності гастритом, простудні захворювання, дуже хворобливими місячними, тому часто приймаю антибіотики ,.

Вже років вісім я вболіваю алергією. Спочатку взимку вона з'явилася як висип на обличчі і руках. За результатами аллерго проб в першому випадку показало реакцію на всі квітучі рослини, у другому навпаки на пил, на пилок вже не було (аналіз проводився в різних лікарнях в одне і теж час). Мені призначили попити лорададін, але потім він перестав допомагати і тому час від часу я міняла ліки зі зняття симптомів: цетрин, еріус, Алерон, тизин.

Але на протяг двох останніх років також з'явилася реакція на 80% продуктів, яка змінюється кожен місяць: полівалідная: а після уколів від оповіді з'явилося також і задуха на різні запахи, виділення з носа, свербіж в очах. До уколів від оповіді допомагало загартовування холодною водою.

Таблетки також вже не допомагають. Що робити, жити важко, може таким людям, як я не місце в цьому житті раз природа проти нас.

26 вересня 1:13, 2010 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Не варто так падати духом через те, що у Вас є певні обмеження в житті. Ви не пробували провести процедуру плазмаферезу? Дана процедура достраточно ефективна при алергічних захворюваннях такий важкого ступеня.

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини