» » » Питання: можливість завагітніти після прийому Новинет?

Питання: можливість завагітніти після прийому Новинет?

6 серпня 13:12, 2014 Олена запитує:

Добрий час доби, мені 25 років, ми з чоловіком хочемо дитину. Я десь пів року брала Новінет, але в червні цього року, допивши упаковку, я більше не стала їх пити. У липні місячні прийшли із затримкою на тиждень.

Пройшла обстеження у гінеколога, здала мазки і кров, за результатами яких лікар сказала що все добре, можна спокійно вагітніти і порекомендувала попити вітамін Е в дозуванні 400 мені і чоловікові, а мені ще порадила попити фолієву кислоту. У мене набухла груди, хворобливі відчуття пройшли, один час було просто недотронуться до сосків, іноді якісь хворобливі відчуття внизу живота, так було і в липні.

І тоді і зараз тест негативний. Зараз місячні повинні прийти через 4 дні. Дуже хочеться дитини.

Скажіть, будь ласка, як скоро це може статися, якщо статеве життя регулярна. Спасибі

6 серпня 18:16, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

За умови, що Ви не застосовуєте жодних методів контрацепції, ймовірність вагітності дуже висока, рекомендуємо Вам продовжувати планувати вагітність. Як правило, після скасування гормональних контрацептивів і при відсутності будь-яких інших перешкод вагітність наступає досить швидко.

Ви можете отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Новинет і в циклі статей: Гормональні контрацептиви, Планування вагітності.

Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступних розділах нашого сайту: Менструальний цикл і менструація, Зачаття дитини, Овуляція

7 серпня 14:12, 2014 Олена коментує:

Тобто цього часу з червня по липень достатньо часу для відновлення нормальної роботи яєчників?

8 серпня 9:46, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru пояснює:

Якщо Ви брали гормональний контрацептив Новинет на протяг 6 місяців, то для відновлення природного гормонального фону достатньо 1-2 місяці, після чого можна планувати вагітність. Отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас Ви можете в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Новинет. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Гормональні контрацептиви і в циклі статей: Планування вагітності

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини