» » » Питання: Випила постинор а місячних немає !?

Питання: Випила постинор а місячних немає !?

10 березня 22:17, 2011 Юлія запитує:

Здрастуйте мені 25 років! 05.03.11 випила постинор а місячних немає, хоча мої місячні повинні були прийти 08.03.11, сьогодні вже 10.03.11 а їх все немає!

Дуже переживаю, робила вже 2 тесту - результат негативний! Що робити?

Підкажіть будь ласка, може я рано Кіпіш - незнаю!

11 березня 13:00, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Постинор міг призвести до порушення або випадання менструального циклу. Для того, щоб виключити ймовірність вагітності, Вам необхідно здати аналіз крові на ХГЧ, цей аналіз дозволяє достовірно встановити наявність вагітності, вже після 3-4 дні затримки.

9 червня 19:09, 2011 Віка запитує:

2,05,2011 випила постинор, 4.05.2011 почалися кров'янисті виділення, сьогодні 10.06. а місячних все ще немає.
Це ознака вагітності?

10 червня 23:03, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Постинор міг призвести до порушення менструального циклу, в результаті гормонального збою. Для того, щоб виключити ймовірність вагітності, Вам необхідно здати аналіз крові на ХГЧ, і проконсультуватися з лікарем гінекологом.

27 липня 13:37, 2011 Ірина запитує:

Здравствуйте!
Підкажіть будь ласка, випила першу таблетку постинора 20.07.11, другу, як належить через 12 годин, чи повинні піти місячні, як написано через 5-7 днів або все ж чекати, коли щомісячний цикл почнеться (повинен бути 05-06 серпня)?

27 липня 15:12, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Як правило менструального-подібне кровотеча виникає на 5-7 добу, якщо цього не сталося необхідно виключити настання вагітності, для цього здайте кров на ХГЧ через 10 днів після статевого акту і проконсультуйтеся з лікарем гінекологом.

27 липня 18:18, 2011 Ірина запитує:

тобто скоріше всього я вагітна?

28 липня 14:52, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Вагітність не виключається, однак можливо так само порушення гормонального фону в результаті прийому препарату екстреної контрацепції. Рекомендується проконсультуватися з лікарем гінекологом.

20 січня 8:27, 2014 Катерина запитує:

Здравствуйте. 4 дні тому прийняла постинор, відповідно до інструкції, самопочуття цілком хороша, цікавить наступне, чи обов'язково після нього має бути кровотеча або може обійтися без нього і менструація почнеться як годиться ???

20 січня 14:58, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Після застосування Постинора міжменструальні кровотечі - це не обов'язкова умова, однак якщо воно почнеться на 7-10 день, це повністю виключає вагітність. Розпочнеться чи ні менструація у ваші терміни, залежить на який день менструального циклу був прийнятий Постинор.

Детальніше про дію даного препарату на жіночий організм, читайте в циклі статей перейшовши за посиланням: Постинор.

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини