29 травня 00:53, 2011
моєї дочки 6 міс. тиждень був рідкий водіністий стілець (думала ріжеться зуб) потім з'явилися червоні прожилки крові, зелена іноді прозора слиз
29 травня 13:26, 2011
Необхідно проконсультуватися з лікарем інфекціоністом і здати кал на дисбактеріоз, так само необхідно виключити кишкову інфекцію. Тільки після отримання результатів аналізів лікар фахівець поставить точний діагноз і призначить коректне лікування.
29 травня 17:41, 2011
моєї дочки 6 міс. тиждень був рідкий водіністий стілець (думала із за зуба) потім з'явилися червоні прожилки крові, зелена іноді прозора слиз були у педіатра, здали кал на кишкову групу (аналіз негативний), тепер піднялася температура до 38 гр.і в цей же час різався зуб. Лікарі кажуть що це може бути із за зуба, я сомневаюсь.что мені робити, може ще якісь аналізи треба здати?
29 травня 23:05, 2011
Необхідно виключити дисбактеріоз. Рекомендується налагодити годування дитини, підвищене газоутворення може призводити до появи тонких, одиничних прожилок крові в результаті пошкодження бульбашками повітря тонкої стінки кишечника, в місцях де близько розташовані капіляри.
А так же перелічені явища можуть виникати при харчових алергіях.
29 травня 18:00, 2011
моїй дитині 6 міс. після народження лежали в лікарні поставили діагноз енцефалопатія головного мозку (збільшений один ріг) .З трьох місяців стала помічати що іноді голова стає гарячою а лоб холодний, сьогодні була у неї температура, галів була дуже гарячою і після сну я побачила на мочці вуха витеклу сірку , хоча вуха чищу регулярно.зраніе спасибі
29 травня 23:08, 2011
Рекомендується проконсультуватися з ЛОР-лікарем для проведення огляду. Так само після виключення ураження органу слуху рекомендується проконсультуватися з лікарем невропатологом.
Найцікавіші новини