6 травня 10:21, 2014
Здравствуйте! Мені 23 роки, п'ю Ліндинет 20 вже близько трьох лет.30 квітня забула випити останню двадцять першого таблетку, а випити її на наступний день не було возможності.В результаті у мене вже пройшло кровотеча отмени.Как далі мені пити нову пачку, дотримуючись семиденний перерву, т.е випити першу таблетку в середу 7 травня, або пити як раніше в четвер 8 травня? Але тоді перерву в прийомі становитиме 8 днів замість 7.Ілі це не страшно? Заздалегідь, дякую!
6 травня 12:07, 2014
В даному випадку Вам слід було продовжити прийом з чергової упаковки без перерви, але якщо Ви цього не зробили, то далі приймайте таблетки з нової упаковки через 7 днів, тобто починайте прийом на 1 день раніше, при цьому Вам необхідно застосовувати бар'єрні методи контрацепції на протяг 7 днів. Отримати додаткову інформацію по цікавить Вас Ви можете у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ліндинет. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Гормональні контрацептиви
15 липня 11:21, 2014
Останню таблетку Ліндинет 20 випила не ввечері понеділка, а у вівторок вранці. Коли починати наступну упаковку також у вівторок увечері (як і раніше, вийти перерву 6 днів) або вже в середу вранці (перерва буде 7 днів).
І чи треба оберігатися якийсь час? Спасибі
15 липня 13:53, 2014
Перерва між упаковками гормонального контрацептиву Ліндинет повинен становити рівно 7 днів, тобто таблетки з чергової упаковки Ви повинні починати приймати на восьмий день. Додаткова контрацепція в дні перерви не вимагається, якщо Ви не порушували схему прийому таблеток на протяг всього циклу.
Отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас Ви можете в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ліндинет. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Гормональні контрацептиви
Найцікавіші новини