6 листопада 11:14, 2012
Підкажіть, будь ласка, при па порвався презерватив ... через 50 годин випила першу таблетку постинора, а через 12 годин вторую.после таблеток немає ніяких побічних симптомів, велика ймовірність завагітніти?
6 листопада 12:34, 2012
У даному випадку ризик настання вагітності є, так як пройшло досить багато часу від моменту незахищеного статевого акту. Також це залежить і від того, в яку фазу менструального циклу був статевий акт.
Про дію препарату для екстреної контрацепції Постинор Ви можете отримати додаткову інформацію в тематичному розділі нашого сайту: Постинор. Про ймовірність завагітніти в різні фази менструального циклу і при різних обставинах Ви можете дізнатися з інформаційного розділу сайту: Ймовірність завагітніти
6 листопада 17:10, 2012
Скажіть, будь ласка, мій мч в основному не кінчав в мене, у нього до цього вже був бурхливий оргазм ... але можливо хоча б крапля потрапила в меня.Я після цього випила постинор ... все одно велика ймовірно вагітності ?!
І ще одне як можна без тесту на вагітність дізнатися подіяв чи ні Постинор ?!
6 листопада 17:48, 2012
Ризик вагітності є, є відбулося потрапляння сперми в піхву. Якщо ж презерватив порвався в той час, як сім'явиверження не відбулося, то ризик, безумовно, нижче.
Детальніше про це Ви можете дізнатися з розділу: Ймовірність завагітніти. Після Прийому Постинора, як правило, на 6 день починається менструальноподібна кровотеча, яка може свідчити про те, що вагітність не наступила
Найцікавіші новини