4 березня 10:12, 2012
Здравствуйте.подскажіте пожалуйста.у мене місячні почалися 20.02 і як зазвичай йшли 3 дня.а 25.02 і 26.02 був секс і 4 рази мій молодий чоловік скінчив у меня.первую таблетку пастінора я випила через 43 години після ПА.а другий через 12 годин. через 6 днів почалися месячние.боліт низ живота і спіна.а груди не боліт.а при місячних вона завжди боліт.скажіте це нормально? не вагітна я? і скільки повинні місячні в цьому випадки йти? заранее спасибо за ответ
5 березня 00:58, 2012
Поява даного кровотечі пов'язано із застосуванням препарату екстреної контрацепції. Наявність кровотечі повністю виключає вагітність.
У тому випадку, якщо протягом 10 днів менструального-подібне кровотеча не припинитися і цикл не стабілізується, в даному випадку необхідно буде проконсультуватися з лікарем гінекологом для проведення особистого огляду та обстеження: УЗД органів малого тазу, здати кров на статеві гормони. Тільки після отримання результатів обстеження, лікар фахівець виставить точний діагноз і при необхідності проведе коригування гормонального фону.
Детальніше про порушення менструального циклу і дію препарату Постинор, читайте в однойменному розділі, перейшовши за посиланнями: Менструальний цикл, Постинор.
5 березня 9:00, 2012
Скажіть будь ласка а чи правда те що після прийняття постинора не можна вагітніти 3-4 місяці?
5 березня 14:44, 2012
Ні, це помилкове уявлення. Вагітність може виникнути після прийому Постинора, тому даний препарат має одноразовий контрацептивний ефект.
Детальніше про дію даного препарату і правилах його застосування, а так само дії, яке надає даний препарат на організм, читайте перейшовши за посиланням: Постинор.
Найцікавіші новини