6 лютого 10:04, 2013
Мені 33 року.Після викидня в 2007 р (друга вагітність, перша благополучно закінчилася пологами) мені був призначений "Регулон", Брала його впродовж 4-х лет.Проблем НЕ било.В квітні 2012 р роділа.Первие місячні після пологів почалися 20.08.2012 р З 30.11.2012 р почала пити "Регулон" було все добре. З 22.01.по 26.01.2012 р були останні планові місячні, після цього пропустила 1 таблетку "регулона", А 02,02,2013 р почалася кровотеча, кіт. досі не прекратілось.Не знаю що робити: чи скасовувати регулон? чи йти до лікаря?
Або нічого страшного-таке при прийомі "регулона" буває.
6 лютого 10:27, 2013
Виникнення кровотечі може свідчити про гормональний збій, який пов'язаний з порушенням прийому протизаплідних гормональних таблеток Регулон. Рекомендую Вам в даний час продовжити прийом даного препарату, не порушуючи далі схему прийому, а також особисто відвідати лікаря гінеколога для огляду. Детальніше про протизаплідні препарати Регулон, його контрацептивний ефект, показання, протипоказання до його застосування, а також про можливі побічні ефекти Ви можете дізнатися з тематичного розділу нашого сайту, перейшовши за посиланням: Регулон
Найцікавіші новини