7 травня 10:45, 2014
Добрий день! Сталася дана ситуація. На 6 день циклу, після припинення місячних в мене скінчив мій чоловік, я на след.день випила таблетку Ескапелу і в цей вечір знову сталася така ж ситуація.
На 11 день циклу прийшли місячні і я почала пити Ліндінет 20 (я раніше його пила-мені прописував гінеколог). Чи правильно я поступила?
7 травня 13:14, 2014
У даній ситуації Вам не слід було починати прийом гормонального контрацептиву Ліндинет, оскільки кровотеча на 11 день циклу було викликано прийомом засоби екстреної контрацепції Ескапелу, а не є першим днем менструального циклу. Ви можете отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ліндинет, а також у розділі: Гормональні контрацептиви.
Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Ескапел і в тематичному розділі: Екстрена контрацепція
7 травня 13:37, 2014
Хотілося б уточнити-я випила всього 2 таблетки Ліндинет, мені припинити прийом?
Як мені зараз бути? Взагалі ефект від Ліндинет буде? Нам якось предохранчться ???
Вибачте, просто дуже переживаю ...
7 травня 17:12, 2014
Згідно з інструкцією до препарату Ліндинет його слід починати приймати з першого дня менструального циклу, а також допускається початок прийому на 2-5-ий день циклу. Рекомендую Вам припинити прийом Ліндинет, застосовувати бар'єрні методи контрацепції до початку нового менструального циклу.
З першого дня нового циклу Вам необхідно почати прийом контрацептиву Ліндинет (з першої таблетки черговий упаковки).
Ви можете отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ліндинет. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Контрацепція і контрацептиви
Найцікавіші новини