12 січня 10:58, 2011
Здравствуйте. Така проблема. Три місяці тому, був незахищений статевий контакт.
На даний момент, у мене то з'являється, то проходить печіння всередині полов.члена. Іноді дискомфорт. Так ось (читав, що деякі полов.інфекціі можуть локалізувати глибоко в сечостатевій системі, яєчках і те, що якщо брати мазок, то аналізи можуть і не показати.
І ще, що я можу бути носієм, при цьому сам не хворіти і заражати інших людей) так от, яким методом мені найкраще здати, щоб щоб точно визначити ?! Якщо методом ПЛР то який матеріал для аналізу здавати (кров, зішкріб, мазок) І якщо імунофлюоресцентним методом здавати, то який матеріал теж здавати ?! (На вич, сифіліс, геп.б. Вже перевірявся, ще перевіримо трохи пізніше, щоб навернека)
12 січня 11:08, 2011
В даному випадку, все ж бажано здати як звичайні мазки (з головки статевого члена і з уретри), так і кров на антитіла до захворювань, що передається статевим шляхом. Метод ПЛР чутливіше, але при його застосуванні трапляються хибнопозитивні результати.
Так що почати слід з ІФА, а в разі отримання позитивного або сумнівного результату, пройти обстеження методом ПЛР.
12 січня 12:57, 2011
ІФА і иммунофлюоресцентная реакція це теж саме ?! Значить спочатку краще здати ІФА аналіз і щоб спочатку взяли мазок на аналіз.
Скажіть а з головки, що вони будуть брати, якщо ній немає нічого, частки шкіри что-ли ?!
12 січня 13:00, 2011
ІФА- іммунофлюорісцентрий аналіз або реакція - це один і той же метод.
В даному випадку, з головки статевого члена береться звичайний мазок з поверхні шкіри, так що Ваше занепокоєння зайве - це абсолютно безболісна і щадна процедура.
12 січня 13:55, 2011
А хіба це не ІФА - імуноферментний аналіз, а РИФ - реакція иммунофлюорисценции ?!
12 січня 14:11, 2011
У відповіді на першу частину Вашого попереднього питання, була допущена неточність в розшифровці абрівіатура. ІФА- це імуноферментний аналіз, він набагато точніше методу іммунофлюорісценнціі, так що, в будь-якому випадку, для Вас переважно пройти обстеження саме за допомогою даної методики (ІФА).
Найцікавіші новини