2 травня 17:51, 2014
Нещодавно у мене був перший секс, ну сексом це складно назвати, але все ж він був незахищеним! Перший раз це сталося 25 числа, а місячні закінчилися 24, це був не зовсім секс, ми як би так сказати спробували "пробити шлях", Ну як то так, з презервативом нічого не виходило і мій мч вирішив увійти без нього, це дуже складно було, але вийшло, хоч і не на всю довжину, він увійшов і все, на цьому все закінчилося як і планувалося! Другий раз був 27 числа, було все точно також, але на цей раз цілком! Я читала і неодноразово чула, що мастило у чоловіків містить в собі сперму! Я дуже переживаю, що могла завагітніти, хоча знаю, що ймовірність того дуже мала! .... місячні йдуть не завжди в строк, кожні 2-4 місяці число змінюється! ... Я практично нічого не знаю про це! Допоможіть)
3 травня 23:52, 2014
Якщо під час статевого акту сім'явиверження у піхву не відбувалося, то ймовірність настання вагітності практично виключена, тому не варто переживати. Отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас Ви можете у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ймовірність завагітніти
13 травня 10:18, 2014
Був з дівчиною статевий акт без контрацептивів, він тривав не довго я взагалі не скінчив. Які шанси їй завагітніти від мастила, яка у мене можливо виділялася?
Ах так вона незаймана.
13 травня 10:43, 2014
У тому випадку, якщо сім'явиверження у піхву не було, ймовірність настання вагітності практично виключена. Ви можете отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ймовірність завагітніти. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Статеві стосунки
Найцікавіші новини