23 травня 16:38, 2014
Здравствуйте! Мені 24 роки, у мене зараз 29 тижнів вагітності, вітрянкою я не хворіла в дитинстві, вчора перебувала у сусідній квартирі з дитиною, у якої сьогодні з'явилася ветряночних висип. Дитині 7мес, і захворювання в легкій формі (немає температури, всього 3 плямочки).
Прямого контакту з дитиною у мене не було, тільки через третіх осіб, до них в квартиру я не заходила. Чи небезпечна ця ситуація для мене і моєї дитини, і чи потрібно мені приймати якісь заходи?
Заранее спасибо!
23 травня 22:56, 2014
Ризик зараження в даній ситуації є, тому рекомендую Вам ретельно провітрювати квартиру, робити вологе прибирання, частіше бувати на свіжому повітрі. Зараження вітрянку особливо небезпечно на початку вагітності і безпосередньо перед пологами, а в інші періоди загроза для плода практично відсутня.
Ви можете отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Вітрянка. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Календар вагітності
Найцікавіші новини