» » » Питання: Чи можна завагітніти будучи незайманою?

Питання: Чи можна завагітніти будучи незайманою?

18 липня 13:14, 2014 Анна запитує:

Мені 17 років. Хлопець намагався позбавити мене невинності, але це не вийшло. Була жахлива біль.

Я попросила зупиниться. Невинності він не позбавив, пару раз зайшов і все.

Минуло два дні і мене почало нудити, нічого не їм. Яка ймовірність завагітніти?

18 липня 15:36, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Ймовірність вагітності у Вашому випадку виключена повністю, тому приводу для занепокоєння немає в даний час. Дізнатися більш детальну інформацію з даного питання Ви можете у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ймовірність завагітніти і в циклі статей: Статеві стосунки, Втрата невинності (Дефлорація). Додаткову інформацію ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Менструальний цикл і менструація

21 липня 12:07, 2014 Олена запитує:

Здравствуйте.В 17 років у мене був перший партнер.Секс доставляв мені тільки сильний біль і нічого больше.Партнер не позбавив мене невинності ні в перший, ні в шостий раз.Із через біль я не хотіла займатися сексом.Через 2 роки було ще 2 партнера, та ж сітуація.Опять перерву на 2 года.Бил парнтера, знову боль.Мне зараз 24 роки, знайшла партнера, з яким у мене все добре, немає болі.Гінеколог поставив діагноз-аномалія дівочої плеви.Она щільна і розтягується. Не хочу її удалять.Ответьте ласка, чи можу я завагітніти, чи не видаляючи її? Місячні регулярні, з партнером 1 рік 8 міс. не оберігатися.

21 липня 13:17, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Ймовірність вагітності в даній ситуації при повноцінних статевих актах адекватна, але враховуючи, що надалі Вам мають бути пологи, як правило в таких ситуаціях рекомендується хірургічна маніпуляція - надсеканіе країв дівочої пліви. Отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас Ви можете у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Втрата невинності (Дефлорація). Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Гінеколог і в циклі статей: Ймовірність завагітніти

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини