» » » Питання: Чи можна завагітніти якщо?

Питання: Чи можна завагітніти якщо?

5 січня 16:35, 2014 Наташа запитує:

Чи можна завагітніти якщо хлопець кінчив і сперма потрапила на руку потім хлопець її витер з руки і чіпав цією рукою клітор?

5 січня 19:45, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

У даній ситуації ймовірність вагітності виключена, оскільки сім'явиверження у піхву не було. Отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас Ви можете у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ймовірність завагітніти

6 січня 12:20, 2014 Наташа коментує:

А якщо трохи сперми все ж була на пальцях, і він чіпав клітор вагітність може наступити? Дівчина незаймана

6 січня 13:07, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru пояснює:

У даній ситуації вагітність неможлива, оскільки для цього необхідна висока концентрація сперми в піхву. Ви можете отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ймовірність завагітніти

20 січня 13:36, 2014 Наташа запитує:

Я хлопцеві зробила мінет потім він скінчив собі на руку. Після чого витер рушником, потім чіпав мій клітор. могла я завагітніти якщо трохи сперми було на руці. місячні у мене почалися під час йшли тільки не 7, а 5 днів. це нормально? ще трохи нудило? скажіть я вагітна?

24 січня 13:39, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

У даній ситуації вагітність неможлива, оскільки для цього необхідна висока концентрація сперми в піхву, а так само в тому випадку, якщо у вас вже були менструальні виділення, то вагітність можна повністю виключити. Більш детальну інформацію по цікавить Вас, ви можете отримати, в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ймовірність завагітніти

16 лютого 14:31, 2014 Наташа коментує:

Ось я хлопцеві зробила мінет потім він почав собі дрочить і кінчав собі на живіт, вся сперма була на животі і трохи на руці, після чого ми почали йому її витирати, рука ніби після того як витерли була сухая.После чого у мене були перший раз місячні без затримки були 5 днів як завжди, ознак вагітності начебто немає, тільки болить голова.І ось зараз мають розпочатися 2 разів місячні тільки вже затримка 1 день.Скажіте можна бути вагітним в такому випадку?

21 лютого 14:51, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru пояснює:

В даному випадку, вагітність не можлива, тому у вас вже були менструальні виділення і для виникнення вагітності, необхідно, що сперма потрапила повністю в піхву. Більш детальну інформацію по цікавить Вас, ви можете отримати, в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ймовірність завагітніти

24 березня 10:29, 2014 Наташа запитує:

Я хлопцеві зробила мінет потім він скінчив собі на живіт і на руку.После чого ми витирали рушником йому сперму хвилин через 5 він чіпав цією рукою моє влагаліще.я боялася що вагітна, але 15 січня настали місячні були червоні і рясні (як звичайно), потім 15 лютого настали ще раз місячні і теж як завжди були, але зараз не настали і я зробила тест на вагітність результат негативний, але місячних немає вже тиждень, ознак вагітності нету ем як зазвичай в туалет ходжу як зазвичай живіт не растет.Могу Чи я все ж бути вагітною або просто сама собі наганяю?

24 березня 13:50, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

У даній ситуації вагітність виключена, оскільки сім'явиверження у піхву не було, після цього двічі на Вас була менструація, а тест на вагітність негативний. Не виключено, що затримка менструації пов'язана зі стресом, гормональним дисбалансом в організмі і т.д.

Отримати додаткову інформацію по цікавить Вас Ви можете в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Затримка менструації - чи варто панікувати? Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Ймовірність завагітніти

9 серпня 12:03, 2014 Наталія запитує:

Добрий день. Тиждень тому у нас з хлопцем був захищений статевий акт, він скінчив мені на живіт. Я стала витирати сперму серветкою і побачила біля входу в піхві білі виділення.

Я дуже злякалася, подумала, що це сперма. Хлопець став заспокоювати, сказав, що кінчав тільки мені на живіт, і що це моя мастило.

Я дуже переживала, не знала, мої це виділення або сперма мого молодої людини. Вчора почалися місячні, затримки не було. Чи могла це бути моя мастило?

Скажіть, будь ласка, чи варто хвилюватися з цього приводу, я могла все одно завагітніти або можна заспокоїтися? Начиталася, що вагітність може бути, навіть якщо йдуть місячні ..

Дуже переживаю, допоможіть, будь ласка !!!

9 серпня 13:05, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

У даній ситуації немає приводу для занепокоєння. Виділення після статевого акту, швидше за все, мастило, що виділяється в піхву.

Вагітність в цьому випадку повністю виключена, враховуючи, що сім'явиверження у піхву не було, а також беручи до уваги фазу менструального циклу.

Дізнатися більш детальну інформацію з даного питання Ви можете у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ймовірність завагітніти і в циклі статей: Статеві стосунки. Додаткову інформацію ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Менструальний цикл і менструація

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини