» » » Питання: чи можна курити сигарети?

Питання: чи можна курити сигарети?

6 серпня 20:58, 2013 Дмитро запитує:

чи можна курити сигарети після 1-шої щеплення від сказу
день тому мене вкусила катета псина але проявів сказу не було
(Слюні, ...) і взагалі я думаю якби вона була б шаленою то вона мене непросто дряпнула вона б схвалює б шматок кожи з м'ясом, ну так от я багато курю і не курити хоча б день це для мене ціле досягнення от мені зробили щеплення але я хочу палити що мені робити відразу кинути не вийде ...

6 серпня 21:01, 2013 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Від звички палити, звичайно, позбутися не так просто. Тим не менш, постарайтеся після проведення даної звички абсолютно не вживати алкоголь і курити мінімально можливу кількість сигарет в день для більшої ефективності проведеного лікування. Детальніше про сказ читайте в розділі: Сказ

6 серпня 21:05, 2013 Дмитро запитує:

да я ось сиджу вже пів дня за компом ще не разу не курив купив легкі тонкі сигарети і ось думаю не здохну я?

6 серпня 21:23, 2013 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Відмова від нікотину, особливо усвідомлений піде Вам тільки на користь. Рекомендую Вам подумати більше про своє здоров'я, ніж про сигарети - це позначиться тільки позитивно на Ваше здоров'я. Детальніше про шкоду куріння Ви можете дізнатися з тематичного розділу нашого сайту: Куріння - як кинути курити

6 серпня 21:39, 2013 Дмитро запитує:

спасибі велике ви мені дуже допомогли я постараюся утримаються від сигарет і скоріше за все займуся собою і дайте статтю як кинути курити))

6 серпня 23:17, 2013 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Ми готові підтримувати Вас у цьому чудовому прагненні. Дуже рекомендуємо Вам зайнятися цікавою спортом, наприклад, йогою, так як вона виключає великі фізичні навантаження, які Вам зараз протипоказані, але зміцнює силу духу. Кинути палити Ви зможете з легкістю після прочитання цієї статті, перейшовши за посиланням: Як кинути курити

8 серпня 11:55, 2013 Дмитро коментує:

я знайшов собаку привели ми з господарем її в ветерінарку отримали довідку що вона здорова і вчора трохи випив ну як трохи 0,5 пива зі мною нічого Герасимчука я от думаю можна все таки випивати ну чу трохи хоча б

8 серпня 12:35, 2013 МедКоллегія medicatocity.ru пояснює:

Після проведення щеплення від сказу для Вашого ж блага бажано протягом одного року утриматися від вживання алкоголю. Пиво, як слабоалкогольний напій, в дуже помірних кількостях, суттєво не вплине, але ми рекомендуємо Вам утриматися. Детальніше про алкоголь Ви можете дізнатися у тематичному розділі нашого сайту: Алкогольні напої

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини