» » » Питання: Початок прийому препарату "Ярина +"?

Питання: Початок прийому препарату "Ярина +"?

21 травня 13:37, 2014 Ельвіра запитує:

Здравствуйте! Мені 19 років, гінеколог призначила приймати Ярину плюс для вирівнювання горомонального фону, в інструкції написано, що найпершу таблетку потрібно випити в першу день менструального циклу, вчора ввечері почалася несильний рожева мазня, лягла спати а вранці вже начились звичайні місячні, планую пити таблетки ввечері , годині о 10, тобто якщо я сьогодні вип'ю першу таблетку в 10 годин вечора, чи буде це вважатися, що я випила її на перший день циклу? або перший день був вчора, коли почалася несильний мазня?

Чи можу я розпочати застосування препарату сьогодні ввечері або я повинна була випити його вчора і тепер доведеться чекати наступного циклу?

21 травня 21:45, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Прийом даного препарату допускається в перший-другий дні менструального циклу, тому не варто переживати. Контрацептивний ефект досягається через 2 тижні, якщо даний препарат Ви застосовуєте вперше, тому рекомендую Вам протягом перших 14 днів застосовувати бар'єрні методи контрацепції.

Ви можете отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ярина. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Гормональні контрацептиви

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини