26 жовтня 15:46, 2012
Здравствуйте !!! Я заміжня 6 років, є дитина, мене не тягне до чоловіка в принципі всі ці роки, раніше ще як то терпілося, намагалася отримувати задоволення від сексу, але нічого не виходить, я не знаю статеве життя з хорошого боку, один неготовий. Коли ми з чоловіком займаємося сексом, я мрію, щоб швидше все закінчилося, я не відчуваю возбужденія.До чоловіка був один молодий чоловік, ми з ним не довго зустрічалися, і він теж не доводив мене навіть до порушення! І ще під час сексу я взагалі нічого приємного не відчуваю, взагалі нічого, раніше бували навіть болю !!! Тому я уникаю як можу контакту, доводиться прикидатися що трапився оргазм !!!!!!
Хоча якщо уявляю секс з іншим чоловіком, який припустимо дуже подобається, можу сама себе довести до клиторального оргазму!
26 жовтня 22:55, 2012
У Вашому випадку немає нічого страшного, все поправимо, тому не турбуйтеся! Такі ситуації бувають, коли між подружжям немає дуже близьких відносин, коли Ви свідомо уникаєте сексу і не намагаєтеся зробити цю тему відкритою.
Розумію, що це не завжди просто, але Ви повинні постаратися зрозуміти, що сімейне життя і її благополуччя багато в чому визначаються рівнем Ваших інтимних відносин. Рекомендую Вам постаратися з чоловіком вести більш довірчі бесіди на тему сексу, разом дивитися романтичні мелодрами з еротичним змістом.
Не соромтеся обговорити цю проблему з чоловіком, якщо Ви його любите і ходите зберегти сім'ю. Ваша відвертість може спонукати його переглянути його ставлення до сексу і до Вас особисто.
Обов'язково говорите про те, що в сексі Вам подобається і про свої сексуальні бажання, інакше йому може бути важко зрозуміти, чого Ви чекаєте від сексу взагалі і від нього особисто. Не буває фригідних жінок!
Бувають жінки, які відсувають вирішення цього питання, позбавляючи і себе, і дружина радості інтимного спілкування. Детальніше про це Ви можете дізнатися з тематичного розділу нашого сайту: Лібідо
Найцікавіші новини