» » » Питання: не можу завагітніти?

Питання: не можу завагітніти?

19 серпня 16:13, 2011 Тетяна запитує:

здрастуйте, 30 квітня був незахищений статевий акт, відразу випила постинор, вагітність не настала, тепер ми хочемо завести дитину, не предохраняемся з липня, вагітність не настає. чи може це бути наслідком прийому постинора? мені 19 років, є зайва вага. є невелика ерозія .... коли робила мед.книжки венеролог брав мазкі- лейкоцити 54, мазки на гонорею негативні ... статевий партнер постійний, хворіти нічим не може (тк я у нього перша дівчина)

20 серпня 16:20, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

В першу чергу перед планування вагітності вам необхідно здати кров на статеві гормони, т.к. міг статися гормональний збій, який призвів до вторинного безпліддя. Так само вам необхідно здати аналіз на статеві інфекції та пройти курс лікування ерозії шийки матки.

19 серпня 21:09, 2011 Альфия запитує:

Здравствуйте. Мене постійно турбують вугрі. Їх небагато.

Виходить один або два на різних ділянках обличчя (лоб, підборіддя, під носом). За розміром бувають великі. Я працюю з людми і тому незручно сидіти на робочому місці з величезним прищі.

І тому щоб якось зменшити розмір, я їх тисну. Виходить щось на зразок гною, білувато-жовта рідина. Після залишається червона пляма, яка припадає замазувати тональним кремом роками.

Порадьте, що мені робити?

20 серпня 23:36, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Подібна вугровий висип може бути пов'язана як з менструальним циклом, так і з наявністю хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту (панкреатит, холецистит або ін.). Для виявлення точної причини появи вугрової висипки у Вашому випадку, необхідно обстеження як у гінеколога, так і у гастроентеролога.

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини