21 січня 4:14, 2011
Мені 18 років, раніше хворів тільки застудою, зараз здоровий.
Не можу спати ночами, навіть якщо не сплю добу, терплю до ночі але все одно не можу заснути, ні яких препаратів не приймав.
Що мені робити?
21 січня 11:20, 2011
Скажіть, будь ласка, чи немає у Вас будь-яких симптомів нездужання або підвищеної збудливості. Чи не перенесли Чи Ви нещодавно сильну стресову ситуацію.
7 листопада 9:42, 2012
У мене маленька дитина, і практично з моменту його народження ми спимо разом. Зараз йому 10міс., І він дуже неспокійно спить.
Пізно лягає і рано встає. Днем я просто падаю з ніг, а вночі не можу заснути! Можу взагалі не спати.
Правда малюк спить вдень добре, я лягаю і вдень, але заснути всерівно не можу!
7 листопада 12:30, 2012
В даному випадку у Вас розлад сну пов'язано з надмірним перевтомою. Намагайтеся висипатися вдень, на ніч приймайте заспокійливі чаї, Новопассит.
Рекомендую Вам нормалізувати режим сну дитини і організувати йому окреме спальне місце. Крім цього, необхідно особисто проконсультуватися з неврологом або педіатром, щоб з'ясувати причину неспокійного сну дитини вночі.
Необхідно виключити такі стани, як перезбудження нервової системи на тлі внутрішньочерепної гіпертензії, яка часто буває причиною порушення сну. Детальніше про це Ви можете дізнатися з тематичного розділу: Розлади сну
Найцікавіші новини