6 серпня 15:55, 2011
здравствуйте.мне 34 роки я вболіваю цією хворобою вже четвертий рік дуже стодаю последнии тижня і морально вже здаю хоча я натура веселушка ланка кампанії оптимістка .з лютого у мене све час стілець кашецаобразний і з домішками слизу гною і кровю.лежала в лікарні в квітня 3-тижні доктор надеелась як і я що покращений будуть ... хоча месалазин таблетки і клізми месалазин весь час пінімала тільки дози трохи уменшалісь.вот вже місяць у мене прямо тече слиз і гній а кров просто капає з мене коли в туалет сходжу. раніше в туалет ходила от4-до 6 разів на день зараз немає 1ілі2 рази. може організм звик до цих лекарст і не реогірует уже .... месалазин купую з італії наш вопше ніяк не допомагав .в минулому році схудла на 15 кг потрапила до лікарні там кучю лекарст отримала місяць лежала і врешті-решт поставили мене на пів року на преднізалон і поліпшення почали проевлятся навіть дуже добре .з понідельніка 8 серпня знову в лікарню може скозать доктору знову поставити мене на гормони. у мене 2 синів ростуть 15 і 8 років так хочеться і далі піднімати їх але сили вже закінчується ця не життя що мені робити може мене в іншому місті вилікували я з Кишинева малдова
7 серпня 16:12, 2011
У першу чергу вам не треба впадати у відчай. Необхідно поступити в стаціонар для проведення повторного обстеження та проведення коригування лікування.
При необхідності лікар фахівець підбере вам оптимальний курс лікування гормональним препаратом, всі рекомендації лікаря необхідно суворо дотримуватися і не відмовлятися від лікування гормональними препаратами.
Найцікавіші новини