» » » Питання: Новинет?


Питання: Новинет?

5 квітня 13:27, 2014 Анна запитує:

Здравствуйте! А якщо в 7-денну перерву Новинета я пила дня три ципрофлоксацин і но-шпу, потім як зазвичай почала пити нову пачку.Могло Чи це знизити ефект таблеток? Секс був тільки на 6 таблетке.І ще: якщо я все-таки вагітна, чи можна робити медикаментозний аборт? Мені 23 роки, двоє детей.Заранее спасибі.

5 квітня 19:45, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Якщо статевий акт був через 7 і більше днів після закінчення прийому антибіотика, контрацептивний ефект гормонального контрацептиву Новинет не знижується, тому немає приводу для занепокоєння - вагітність практично виключена. Рекомендую Вам продовжувати прийом Новинета за схемою і не допускати пропусків.

При відсутності менструальноподібної кровотечі рекомендую Вам зробити тест на вагітність. Медикаментозний аборт не протипоказаний у разі настання вагітності.


Отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас Ви можете в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Новинет, а також у циклі статей: Гормональні контрацептиви. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Ймовірність завагітніти і в розділі: Аборт


Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини