» » » Питання: обгрунтованість заміни препарату?

Питання: обгрунтованість заміни препарату?

17 серпня 15:48, 2011 Лідія запитує:

Здравствуйте! Мені 53года.Діагноз: ІХС-безбольова ішемія міокарда, брадикардія, Г / Б 3ст., ГЛШ, недостатність аорт.клапана, ожиріння 1ст.Недавно я втратила свідомість, пульс при цьому склав 38 уд.м. Лечение:Лориста,Индапомид,Ангиозил,Кардиомагнил,Аторис.

Новий доктор скасувала Лориста,Индопамид,Ангиозил.Назначила:Нормодипин,Кардиомагнил,Липтонорм,капли Зеленіна.На скільки виправдано скасування Ангіозіла, Індопаміда і заміна Лорісти на Нормодипін? Здоров'я!

18 серпня 18:51, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Для того, щоб коментувати призначення лікаря нам необхідно ознайомитися з Вашою ЕКГ, результатами ехокардіографії (ступінь клапанної недостатності), рівнем артеріального тиску. На жаль дефіцит наданих Вами даних і складність серцевої патології і ускладнюють перебіг основного захворювання супутніх захворювань не дозволяють оцінити адекватність призначеного лікування.

18 серпня 10:18, 2011 Лідія запитує:

Вибачте, але я не дописала, що в мене ще АВ блокада 1ст.

19 серпня 10:48, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

На превеликий жаль, без особистого огляду та ознайомлення з результатами пройденого Вами обстеження неможливо оцінити адекватність призначень, зроблених обома фахівцями. Справа в тому, що і перша схема і друга цілком підходять для лікування описуваної Вами серцевої патології.

Можливо, Вам слід звернути увагу на свої відчуття, і приймати лікування за тією схемою, ефекту від якої було більше. При Вашої патології єдиним кардинальним методом лікування, є установка кардіостимулятора, якщо медикаментозне лікування не дасть вираженого клінічного ефекту, Вам потрібно буде подумати і про цей варіант.

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини