» » » Питання: Загальний аналіз крові?


Питання: Загальний аналіз крові?

20 травня 11:13, 2013 Юлія запитує:

Здавала загальний аналіз крові, мене лякають що такі низькі показники, що таке?

еритроцити 3,5 (норма 4,5-5,5мм)

Гемоглобін 117 (норма 70-100проц)

кольоровий показат. 0,99 (норма 0,9-1,2)

тромбоцити 193 (250-400тис)

лейкоцити 5,3 (норма 6-8тисяч)

еозинофіли 1 (3-4%)

нейтрофіли палоч.5 (4%)

сегмент 73 (63-67%)

лімфоцити 18 (24-30%)

моноцити 3 (6-8%)

осідання ерітроц.5

сиділа довгий час на дієті, чи могла дієта спровокувати такі низькі показники? в даний час почала харчуватися нормально без дієт.


22 травня 00:23, 2013 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Уточніть будь ласка чи немає у вас скарг на даний момент? Рекомендується повторно здати загальний аналіз крові та проконсультуватися з лікарем терапевтом і гематологом, для визначення причини змін показників крові.

Найімовірніше дані зміни пов'язані з тривалою і нераціональної дієтою. Детальніше про інтерпретацію результатів обстеження читайте в циклі статей перейшовши за посиланням: Загальний аналіз крові.

22 травня 8:44, 2013 Юлія коментує:

перездала загальний аналіз крові, на початку присилала лютневі, а ось 21 травня перездала
ЛЕЙКОЦИТИ 9,2 норма 3,1-9

нейтрофіли (%) 56,3 40-79

лімфоцити (%) 30,6 17-49

моноцити (%) 6 4-11

Еозинофіли (%) 6,5 0-5

базофіли (%) 0,6 0-1,6

нейтрофіли 5,1 1,5-5,5

лімфоцити 2,8 1-3,4

моноцити 0,6 0, -0,6

Еозинофіли 0,6 0-0,3

базофіли 0,1 0-0,12

нейтрофіли 5,1 1,5-5,5

ЕРИТРОЦИТИ 4,08 3,5-4,8



ГЕМОГЛОБІН 136 115-155

Гематокрит 37,4 33-45

Ср.об'ем еритроцита 91,7 80-100

Ср.содерж.HGB в Еритреї 33,4 26-35

Ср.конц.HGB в Еритреї. 364 315-370

Показат.анізоцітоза 13,8 10,5-16,5

ТРОМБОЦИТИ 288 135-400

Тромбокріт 0,21 0,1-0,35

Ср.об'ем тромбоцита 7,2 5-10

Распред.тромбоцітов 15 13,5-18,5

ШОЕ по методу Вестергрена 7 2-14

нічого не турбує, скарг немає

23 травня 12:09, 2013 МедКоллегія medicatocity.ru пояснює:

Отримані результати обстеження знаходяться практично в межах норми, виділяють незначну еозинофілію, дана зміна може бути пов'язано, як з наявністю алергічної реакції, так і з паразитарної інвазією. Рекомендується проконсультуватися з лікарем терапевтом.

Детальніше про інтерпретацію результатів обстеження читайте в циклі статей перейшовши за посиланням: Загальний аналіз крові.



Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини