» » » Питання: опис або расшіврованіе мрт черевної порожнини і нижнього відділу хребта?

Питання: опис або расшіврованіе мрт черевної порожнини і нижнього відділу хребта?

7 травня 13:25, 2011 оксана запитує:

Здравствуйте! моєї дочки Полякової О.В. 2001 г.р.ребенку-інваліду (операція по Стоуну-Бенсону промежностная проктопластики з приводу Атриз ануса з рктовісітібулярним свищемо, Прогнози були оптимістичними, оперувалися в 3 міс, але результатів немає зберігається каломазаніе при запорахі стійкий енкопрез при кашіцообразном стільці, 2раза на рік проходимо електростимуляцію і ЛФК) Зробили МРТ але ні опис ні результати не віддали сказали платите і все отримаєте хоча я знаю що в рамках федеральної програми високотехнологічна допомога надається за рахунок федерального бюджету хотіла попросити вас подивитися мрт і дати висновок (копію мені дали в тій установі де обстежили , а оргінал залишився у лікарів з лечешаго нашої установи).

Звертайтеся з проханням допомогти розшифрувати обстеження або підкажіть де це можна зробити онлайн (можу результат вислати архівом). Спаибо

7 травня 19:23, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

На превеликий жаль, правилами роботи нашої інтернет-консультації не передбачений обмін файловими ресурсами.

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини