» » » Питання: Скасування регулона?

Питання: Скасування регулона?

4 серпня 11:07, 2014 Катрін запитує:

Здрастуйте, мені 22 роки. з чоловіком дуже хочемо дітей. я пила регулон 2 міс для нормалізації циклу, міс йшли нормально, після скасування прийшли місячні, у слід. циклі були тільки коричневі виділення і вже 1,5 міс немає місячних, вагітності немає, чи може це бути просто відновлення організму чи це вже збій?

4 серпня 12:00, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

У даній ситуації не виключено, що відбувається відновлення природного гормонального фону, тому переживати завчасно не варто. При затримці менструації на 2 цикли і більше рекомендую Вам здати аналіз крові на статеві гормони і особисто відвідати лікаря гінеколога.

Отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас Ви можете в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Регулон.

Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Гормональні контрацептиви і в циклі статей: Планування вагітності, Менструальний цикл і менструація, Гінеколог

4 серпня 12:49, 2014 Катрін запитує:

я здавала на гормони, виявилося пролактин завищений, мені виписали агалатес, чи допоможе він мені відновити цикл і завагітніти?

4 серпня 15:07, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Препарат Агалатес є інгібітором секреції пролактину і призначається в тих випадках, коли рівень пролактину підвищений. Приймати даний медикамент слід під контролем лікаря, проводячи 1 раз в 1,5-2 місяці контрольний аналіз крові на пролактин.

При нормалізації рівня пролактину вагітність можлива, якщо немає інших причин, що перешкоджають її наступу.
Отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас Ви можете в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Гіперпролактинемія як причина безпліддя і в циклі статей: Порушення менструального циклу, Планування вагітності.

Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Гормональні аналізи - види, принципи проведення, діагностуються захворювання і в розділах: Гормональні порушення у чоловіків і жінок - причини, симптоми, методи лікування і в циклі статей: Ендокринолог

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини