» » » Питання: Перерва в прийомі таблеток?

Питання: Перерва в прийомі таблеток?

29 травня 12:32, 2014 Інна запитує:

Здравствуйте! У мене була затримка місячних в 8 днів і я на 2 дні перестала пити таблетки (було припущення, що все-таки завагітніла.) Сьогодні почалися місячні, а у мене в платівці ще 14 таблеток. Підкажіть, будь ласка, таблетки продовжувати пити з сьогоднішнього дня або після місячних? Заранее спасибо

29 травня 15:38, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Вкажіть, будь ласка, які саме пігулки Ви приймаєте, після чого ми зможемо відповісти на Ваше запитання. Дізнатися більш детальну інформацію з даного питання Ви можете в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Гормональні контрацептиви. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Ймовірність завагітніти

29 травня 17:28, 2014 Інна коментує:

Ліндінет 20

29 травня 17:50, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru пояснює:

Препарат Ліндинет слід приймати суворо за схемою - з першого дня менструації протягом 21 дня, після чого слід 7-денну перерву і поновлюється прийом таблеток з чергової упаковки. Якщо перерва склав 2 дні Ви можете в 2 наступних дня прийняти по 2 таблетки Ліндинет, потім продовжити прийом по 1 таблетки у звичайний час.

При цьому до кінця упаковки Вам слід застосовувати бар'єрні методи контрацепції.

Отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас Ви можете в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ліндинет і в циклі статей: Гормональні контрацептиви. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Ймовірність завагітніти

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини