» » » Питання: Підкажіть будь ласка !! Дуже переживаю! Місячні пішли раніше на 5 днів.?

Питання: Підкажіть будь ласка !! Дуже переживаю! Місячні пішли раніше на 5 днів.?

8 вересня 17:06, 2014 Юлія запитує:

Місячні прийшли на 5 днів раніше покладеного срока.Очень рясні і зі сгусткамі.І почалися вони після того, як я впала з двоповерхового ліжка на спину і при цьому я лікуюся від отруєння желудка.Полтора роки тому був викидень і симптоми похожі.Но, тоді була затримка, а зараз нет.Может чи отруєння або падіння вплинути на менструацію?! Помогіте.Я переживаю дуже!

8 вересня 22:43, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

У даній ситуації передчасний початок менструації може бути пов'язано як з отруєнням, так і зі стресом в результаті падіння. Також не виключено, що рясна менструація зі згустками викликана гормональним дисбалансом або статевими інфекціями, у зв'язку з чим рекомендуємо Вам здати аналіз крові на статеві гормони, а також здати мазок на статеві інфекції, після чого особисто проконсультуватися з лікарем гінекологом, який після вивчення результатів досліджень та проведення огляду призначить Вам адекватне лікування.

6 жовтня 10:08, 2014 Кіра запитує:

Здравствуйте! Підкажіть будь ласка, пошлті місячні раьше на 5 днів. я аолнуюсь, такого ніколи не було, і жовт не болить, як перед місячними.

Що може бути збій?

6 жовтня 10:12, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Передчасний початок чергової менструації може бути пов'язано з гормональним дисбалансом в організмі, стресами, перевтомою, зміною звичного способу життя і т.д. Рекомендуємо Вам особисто проконсультуватися з лікарем гінекологом, який проведе огляд, а при повторюваних збоях менструального циклу здати аналіз крові на статеві гормони.

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини