» » » Питання: Допоможіть будь ласка зрозуміти результат загального аналізу крові дитини?


Питання: Допоможіть будь ласка зрозуміти результат загального аналізу крові дитини?

10 серпня 20:11, 2011 Марія запитує:

Добрий день!
Моя дочка 09.07.2010 року народження (1 рік 1 місяць), 10 серпня здали загальний аналіз крові.
Ось його результат.
Скажіть будь ласка, якщо привід для занепокоєння.

WBC: 7,2 (норма 3,5 -10,0)
RBC: 4,50 (норма 3,80 - 5,80)
HGB: 12,8 (норма 11,0 - 16,5)
HCT: 37,0 (норма 35,0 - 50,0)
PLT: 365 (норма 150 - 390)
PCT: .253 (норма .100 - .500)
MCV: 82 (норма 80 - 97)
MCH: 28,5 (норма 26,5 - 33,5)
MCHC: 34,7 (норма 31,5 - 35,0)
RDW: 13,4 (норма 10,0 - 15,0)
MPV: 6,9 (норма 6,5 - 11,0)
PDW: 13,0 (норма 10,0 - 18,0)

з 27 м 2 е 1 л 70
ШОЕ 3 мм / год

% LYM: 28,3% (норма 17,0 - 48,0)
% MON: 38,5 H% (норма 4,0 - 10,0)
% GRA: 33,2 L% (норма 43,0 - 76,0)

#LYM: 2,0 (норма 1,2 - 3,2)
#MON: 2,7 H (норма 0,3 - 0,8)
#GRA: 2,5 (норма 1,2 - 6,8)

Заздалегідь вдячна за відповідь, Марія

12 серпня 10:59, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

За даними клінічного аналізу крові, практично всі показники відповідають нормі, за винятком кількості моноцитів і гранулоцитів (види лейкоцитів), їх вміст у лейкоцитарній формулі підвищено, що може свідчити про наявність запального бактеріального процесу.


Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини