3 жовтня 13:30, 2011
Здравствуйте! У мене до Вас таке питання. Мені 22 роки і я незаймана, жодних статевих контактів ніколи ні з ким не було.
Кілька днів тому з молодою людиною займалися петтінгом, потім пестили один одного. Він засовував мені в піхву палець, водив своїм членом по моїм статевим органам (але не вводив його).
Коли я прийшла додому, то виявила кілька крапельок крові на сорочці та джинсах. Однак коли я засунула в піхву свій палець, то він виявився абсолютно чистим! Як таке може бути, якщо у мене порвалася пліва?
І чи може бути, що це був не розрив, а лише надрив пліви? Або взагалі це кров не звідти, раз там все чисто виявилося?
Хоча ніяких порізів я у себе теж не виявила .. Для мене це дуже важливо. Заранее спасибо!
3 жовтня 15:56, 2011
Розрив дівочої пліви, може і не супроводжуватися вираженим больовим симптомом, а також, сильною кровотечею. І Ви, і Ваш молодий чоловік, проникаючи пальцями в піхву, могли сприяти розриву дівочої пліви.
Точно встановити наявність дівочої пліви, можна тільки при повному гінекологічному огляді (в кріслі гінеколога).
3 жовтня 22:19, 2011
Я все зрозуміла крім одного: чому в піхву не було ніяких слідів крові? Хіба їх може не бути?
На одязі чомусь була, а там немає ..
4 жовтня 9:43, 2011
У тому випадку, якщо кровотеча зупинилася протягом декількох хвилин, крові на пальцях могло вже й не бути - це не показник цілісності дівочої пліви.
Найцікавіші новини