» » » Питання: Допоможіть розшифрувати аналіз на гепатит?

Питання: Допоможіть розшифрувати аналіз на гепатит?

4 липня 13:13, 2014 Тетяна запитує:

будь ласка, допоможіть розшифрувати аналіз на вірусний гепатит.
HbsAg- не виявлено
AntiHbcor- виявлено.
antiHbeIgG - не виявлено
AntiHCV - не виявлено
AntiHbcorIgM - не виявлено
і останній пункт написаний ручкою, не можу розібрати, чи то
HbeLg
чи то
HbeG - виявлено.
Що це означає? я хвора на гепатит В? або це інший різновид гепатиту? Що робити далі? До якого лікаря звернутися ...

Мені 23 роки. Планувала вагітність, а тут така біда ...

4 липня 21:53, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Згідно з першими показниками вірусний гепатит В у Вас відсутній. Не виключено, що в останньому пункті йдеться про HBsAg - це питання Вам необхідно уточнити в лабораторії, де Ви проходили обстеження.

Якщо дійсно даний показник у Вас позитивний, то не виключено носійство вірусного гепатиту В. У будь-якому випадку рекомендую Вам особисто проконсультуватися з лікарем інфекціоністом, який об'єктивно інтерпретує отриманий результат. Отримати додаткову інформацію по цікавить Вас Ви можете у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Гепатит. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Лабораторна діагностика

4 липня 22:51, 2014 Тетяна коментує:

Спасибо большое, я обов'язково проконсультуйтеся з інфекціоністом. Вибачте, а про що говорить показник AntiHbcor- виявлено?

5 липня 11:44, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru пояснює:

AntiHbcor вказує на те, що раніше організм зустрічався з вірусом гепатиту В, тобто свідчить про можливе носійство. Рекомендую Вам особисто проконсультуватися з лікарем інфекціоністом.

Отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас Ви можете в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Лабораторна діагностика. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Гепатит. Також Вам може бути корисна інформація в розділі: Планування вагітності

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини