3 січня 11:05, 2013
добрий день! 22.12.12 був ПА. презерватив порвався, МЧ скінчив у мене.
Відразу побігла у ванну, а потім випила постинор (проміжок 20 хвилин) 1 таблетку випила 20.57, а 2 таблетку в 8 ранку.
ніяких виділень не було (типо місячних), але місячні прийшли раніше на 8 днів, що це означає ??? вагітна я чи ні ???
3 січня 15:12, 2013
У тому випадку, якщо у вас були менструальні виділення вагітність можна повністю виключити. Детальніше про ситуації, коли ризик виникнення вагітності досить високий, читайте перейшовши за посиланням: Ймовірність завагітніти.
3 січня 15:15, 2013
тобто можна не хвилюватися?
3 січня 16:15, 2013
У тому випадку, якщо менструація звичайна за тривалістю і рясності, приводу для занепокоєння бути не повинно, в іншому випадку, рекомендується проконсультуватися з лікарем гінекологом. Детальніше про гінекологічному огляді і обстеженні читайте в циклі статей перейшовши за посиланням: Гінеколог, гінекологія.
11 січня 16:41, 2013
добрий вечір! місячні пройшли як звичайні 5 днів на 6 мастило (залишки) тепер можна уточнити вагітна я чи ні?
11 січня 23:47, 2013
Приводу для занепокоєння у Вашому випадку немає, тому не переживайте. Детальніше про ситуації, коли можливе настання вагітності і які її ознаки Ви можете дізнатися з тематичного розділу нашого сайту: Ознаки вагітності
Найцікавіші новини