28 серпня 20:08, 2011
Здравствуйте! Мені зараз 36 років. Все почалося в 20 років.
Почалося з того що навесні у мене один раз в день був пронос майже завжди пізно ввечері. Потім почалося навесні і восени. Стан вчасно проносу проявлялося тим, що я чють не втрачала свідомість і трохи нудило.
Потім з роками стало постійно, не залежачи від пори року і часу дня. Але помітила що приблизно через 3-4 години після їжі, стала помічати, що після риби в будь-якому вигляді і будь жирної їжі у мене з'являвся пронос.
Тепер дійшло, що не можу, є майже не чого крім пісних супів, мокорон та йогуртів, решта молочне викликає пронос. Останній рік трохи стримую себе пріпоратамі і травами.
Вечорами є озноб як при температурі, але температура в нормі. Пила Біофлор, бактерії, Лоперамід, Ніфураксадіт, але при цьому все одно майже завжди рідкісний стілець зі слизом, але позовів немає на пронос.
Гастроскопію робила 2 роки тому з'ясували звичайний гастрит, 4 місяці тому здавала кал на приховану кров - негативно, кров, сеча в нормі. Гастроентеролог сказала колоноскопію робити не треба, що я ёщё молода для такої процедури.
Пожайлуста допоможіть!
31 серпня 1:23, 2011
Вам необхідно повторно проконсультуватися з лікарем гастроентерологом необхідно виключити синдром роздратованого кишечника, неспецифічний виразковий коліт, хвороба Крона, хронічний панкреатит. Тільки після проведення комплексного обстеження лікар зможе поставити точний діагноз і призначити адекватне лікування.
Найцікавіші новини