» » » Питання: Після аборту приймаю дюфостон. Чи можу я відразу завагітніти після перерваний. Акту?

Питання: Після аборту приймаю дюфостон. Чи можу я відразу завагітніти після перерваний. Акту?

10 червня 10:52, 2014 Марина запитує:

У мене був мед. Аборт. 19 числа випила другу таблетки. Кров йшла 6 днів. 2 числа треба було йти на контроль узі. Але 1 числа знову почалися місячні. На контроль узі обноружілі згустки НЕ кров'янисті.

Сказали що ускладнення пішли із за кісти (3.5мм). А плід вийшов. Лікар з 3-12 виписав пити Дюфостон.

10 числа з хлопцем займалися оральним сексом. Він скінчив, член протер і через хвилин 20-30 увійшов до мене. Скажіть чи можу я завагітніти адже я брала дюфостон ((.

Мій цикл зазвичай 31-32 дня. Спасибо заранее!

10 червня 12:15, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Ймовірність вагітності в даному випадку виключена, тому немає приводу для переживань. Отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас Ви можете в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ймовірність завагітніти. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Менструальний цикл і менструація

10 червня 13:29, 2014 Марина коментує:

Скажіть будь ласка чому виключена, якщо я брала Дюфостон. І вульгарність матки розширена.

10 червня 20:37, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru пояснює:

Враховуючи, що статевий акт відбувався без сім'явиверження в піхву, ймовірність настання вагітності виключена. Дізнатися більш детальну інформацію з даного питання Ви можете у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ймовірність завагітніти. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Статеві стосунки

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини