» » » Питання: після операції з рани витікає какай-то рідина?

Питання: після операції з рани витікає какай-то рідина?

20 серпня 23:03, 2011 Тетяна запитує:

мені 41 рік 8 серпня була операція в онкодіспансере.Із виписного епікризу: проведені операції лапаротомія., видалення придатків, герніопластіка.Гістологія- прості кісти, стінки грижового мішка представлені фіброзно-жирової тканью.22августа потрібно знімати шви, але досі з рани витікає рідина, але не гной.Слева від шва на животі прощупується уплотненіе.Через тиждень після операції прибрали дві дужки, видно для того щоб рідина відходила і виписали з больніци.Сейчас ходжу на перев'язки кожен день в цей же диспансер, перев'язки робить та ж лікар, яка мене оперувала, молода і недосвідчена, думаю що вона в ході операції допустила якусь помилку і тепер від мене це скривает.Я задала питання що ж це за рідина виходить з рани, лікар мені сказала що нічого страшного, нібито це жир.

22 серпня 15:18, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Якщо ви сумніваєтеся в компетенції вашого лікаря рекомендується проконсультуватися з іншим лікарем хірургом, для проведення особистого огляду, тільки після цього лікар зможе точно визначити причину такого тривалого виділення рідини.

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини