» » » Питання: Наслідки після прийняття Постинора?

Питання: Наслідки після прийняття Постинора?

20 квітня 9:52, 2011 Соня запитує:

Здравствуйте! Підкажіть будь ласка 6 квітня були місячні, а 16 квітня був статевий акт без презерватива, але молода людина скінчив не в мене а трохи нижче живота.

Вранці в 11:00 для страховки я прийняла Постинор, а другу таблетку прийняла по тому не 12:00 а 17. на 4 день після прийняття таблетки почалися ледве помітні невеликі кров'яні виділення. Скажіть могла я завагітніти і чим загрожує прийняття Постинора якщо у мене підвищений тестестерон? Зараннее спасибі

20 квітня 13:19, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Ймовірність вагітності в даному випадку мінімальна, а от імовірність появи гормонального дисбалансу, на жаль, досить висока.

20 квітня 19:32, 2011 Соня запитує:

Підкажіть будь ласка .... здавала Тестостерон - результат 2.25 нмоль / л Репродуктивний період: 0,31-3,78
Вагітність: до 3-4-х кратного перевищення референсних значень невагітних.
При використанні оральних контрацептивів: 0,45-2,88
Але я кілька днів тому випила Постинор, а він наскільки я знаю, сильно підвищує гормони, але за моїми результатами тестестерон виходить в нормі. Поясніть будь ласка таке можливо?

20 квітня 22:47, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Оцінити гормональний фон після прийому препарату Постинор можна лише через місяць після прийому останнього. Даний препарат викликає катастрофічні порушення гормонального фону.

25 квітня 11:14, 2011 Соня запитує:

Здравствуйте! Підкажіть будь ласка 6 квітня були місячні, а 16 квітня був статевий акт без презерватива, але молода людина скінчив не в мене а трохи нижче живота.

Вранці в 11:00 для страховки я прийняла Постинор, а другу таблетку прийняла по тому не 12:00 а 17. Наступні місячні повинні прийти імовірно 2 травня, а прийшли 24 квітня.

Підкажіть цей вплив постинора на організм? І я можу бути впевнена що я не вагітна?

25 квітня 15:01, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Імовірність вагітність низька, проте вам необхідно проконсультуватися з лікарем гінекологом для проведення огляду та здати крові на статеві гормони, для виключення появи гормонального збою.

14 серпня 14:01, 2011 Валерія запитує:

Виспівали через 12 годин першу таблетку і через 15 друге постинора, чи можлива вагітність-розумію що зробила дурість, але так хочеться дитини

15 серпня 18:44, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

У тому випадку, якщо вагітність бажана, застосування препаратів екстреної контрацепції вкрай не бажано. В даному випадку ймовірність настання вагітності в даному випадку невелика.

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини