» » » Питання: постинор?

Питання: постинор?

5 листопада 19:58, 2011 Анастасія запитує:

добрий вечір, у мене був ПА в результаті якого презерватив порвався, випила таблетку постинор через 1 годину, другу через 11 годин, чи повинні бути кровотечі після нього? якщо їх не буде значить я вагітна? через який термін потрібно тест зробити? місячні черз місяць повинні бути

7 листопада 9:54, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Зазвичай, після застосування Постинора, кровотеча розвивається не пізніше, ніж через 5 діб, після прийняття таблеток. Якщо кровотеча не виникає, або виникає пізніше зазначеного терміну, необхідно пройти огляд гінеколога, для виключення вагітності.

Детальніше про дію Постинора і про його вплив на організм, Ви можете прочитати тут: Постинор. Тести на вагітність дають найбільш точні результати через два тижні після статевого акту, при якому могло відбутися зачаття, або на п'ятий-шостий день затримки менструації.

Для виявлення вагітності в максимально ранні терміни, можна перевірити рівень ХГЧ в крові, на відміну від тестів на вагітність, які визначають ХГЧ в сечі, це дослідження дозволяє виявити вагітність вже через кілька діб, після зачаття. Про методику проведення аналізу крові на ХГЧ, про показання та підготовці до цього дослідження, Ви можете прочитати в нашому розділі: Аналіз на ХГЧ

7 листопада 13:42, 2011 Анастасія запитує:

спасибі, у мене почалися кровотіченія досить рясні через 4 дні після прийняття постинор, чи можна в моєму випадки виключити беременость? місячні повинні прийти в строк?

7 листопада 14:31, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

У тому випадку, якщо почалося між менструальна кровотеча вагітність можна повністю виключити. Наступні місячні можуть початися не в строк, за рахунок порушення гормонального фону.

Детальніше про дію постинора читайте в статті Постинор. За цим в цей період ви повинні бути більш уважні і застосовувати бар'єрні методи контрацепції, у запобігання виникнення небажаної вагітності.

Детальніше про методи контрацепції читайте в циклі наших статей Контрацепція.

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини