18 червня 9:30, 2012
Здравствуйте. 8 червня у нас з чоловіком порвався контрацептив.
У ці дні повинні були прийти місячні, чекала до 10 червня. В 7.40 недождавшісь їх випила постинор 1 таблетку, о 19.50 другу таблетку.
Скажіть чи повинно бути після кровотеча? Якщо так, то через який час? і скільки повинні тривати, приблизно?
У мене досі його не було, але ж сьогодні вже 18 червня!
18 червня 21:43, 2012
При прийомі препарату екстреної контрацепції, Постинора, як правило на 5-7 день можуть з'явитися менструального-подібні виділення. Наявність цих виділень свідчить про мінімальний ризик виникнення вагітності.
У тому випадку, якщо менструація настільки довго відсутня, необхідно виключити вагітність. Для цього необхідно провести експрес тест на визначення вагітності та після чого проконсультуватися з лікарем гінекологом.
Однак ви повинні пам'ятати, що безконтрольний прийом препаратів екстреної контрацепції може викликати грубі порушення гормонального фону і навіть вторинне безпліддя. Нормальний менструальний цикл, після застосування Постинора може відновитися через 1-2 місяця, в тому випадку, якщо вагітність виключена.
Детальніше про цей препарат з групи засобів екстреної контрацепції, показання і протипоказання до застосування, а також, про його вплив на репродуктивну систему жінки, Ви можете прочитати в однойменному розділі: Постинор.
19 червня 13:14, 2012
Сьогодні вранці зробила тест, негативний. Постинор прийняла вперше в житті (пізніше хочу народити), мені 27 років, народжувала в 2010, цикл все життя нерегулярний.
19 червня 14:53, 2012
В даному випадку, рекомендується проконсультуватися з лікарем гінекологом для проведення особистого огляду та обстеження: УЗД органів малого тазу, кров на статеві гормони, для визначення причини порушення менструального циклу. Тільки після отримання результатів обстеження буде виставлений точний діагноз і призначено адекватне лікування при необхідності.
Детальніше про причини порушення менструального циклу, методи діагностики та лікування читайте в однойменному розділі перейшовши за посиланням: Порушення менструального циклу, Менструальний цикл.
Найцікавіші новини