5 жовтня 20:00, 2014
Порвався презерватив під час ПА, через 12 годин випила першу таблетку Постинора, ще через 12 друга. Пила в перший раз, не була спантеличена як і що пити, тому розжувала таблетки, але небагато.
Я боюся наслідків, чи можливо завагітніти? Читала, що пити треба не розжовуючи. Які наслідки?
Скажіть будь ласка, що робити. Минуло вже 5 днів після прийняття, нічого не відчувала, місячних немає, затримка невелика.
5 жовтня 20:45, 2014
Ймовірність вагітності в даній ситуації незначна, практично відсутня, проте, для достовірного виключення вагітності рекомендуємо Вам здати аналіз крові на ХГЧ через 7-10 днів після незахищеного статевого акту або зробити тест на вагітність, що дозволить своєчасно діагностувати вагітність або переконатися в її відсутності .
6 жовтня 4:44, 2014
Тобто те, що розжувала таблетку значення великого не має? Ефект той же?
6 жовтня 9:54, 2014
Через розжовування таблетки ефект може знизитися дуже незначно, тому є велика ймовірність, що вагітність не настане. Тим не менш, рекомендуємо Вам при затримці чергової менструації зробити тест на вагітність або здати аналіз крові на ХГЧ через 7-10 днів після незахищеного статевого акту, так як це достовірний спосіб діагностики вагітності.
7 жовтня 12:06, 2014
Здравствуйте. У мене питання. Був ПА 1.10, в кінці якого порвався презерватив і хлопець кінчив в мене.
Через 12 годин я випила першу таблетку Постинора, ще через 12 друга. Через 5 днів вечорами відчувала біль у спині, животі, слабкість і нудоту, через день почалися темно-червоному не рясні виділення.
Що це могло бути? Вагітності же не повинно бути?
Остання менструація починалася 1.09.
7 жовтня 13:08, 2014
У даній ситуації немає підстав для хвилювань - згідно інструкції після застосування гормонального контрацептиву Постинор через 6 днів починаються кров'янисті виділення, що пов'язано з механізмом дії даного препарату. Враховуючи своєчасний прийом засоби екстреної контрацепції Постинор, ймовірність вагітності виключена.
Найцікавіші новини