» » » Питання: Втрата невинності?

Питання: Втрата невинності?

23 червня 9:53, 2012 Еля запитує:

Я девственніца.Ми з хлопцем займалися сексом.Он входить не глибоко, тому що мені було больно.Крові НЕ било.Потом у мене закрутилася голова і почало нудити, хвилини 3, не більше.Не наступний день була слабкість і були незначні болі в області низу жівота.Скажіте, я втратила невинність ????????

23 червня 20:51, 2012 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

У деяких випадках, розрив дівочої пліви (дефлорація) відбувається без кровотечі. Це пов'язано з індивідуальними особливостями будови дівочої пліви.

На жаль, точно встановити, сталася дефлорація чи ні, можна лише при особистому огляді гінеколога. Детальніше про дефлорації (розриві дівочої пліви), про те, в яких ситуаціях вона може відбутися і як правильно підготується до цієї події, Ви можете прочитати в однойменному розділі: Втрата невинності (дефлорація).

23 червня 11:11, 2012 Еля запитує:

Як перевірити чи втратила я невинність, якщо крові не було ??? Вона ж не у всіх буває.

24 червня 16:37, 2012 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Для цього необхідно проконсультуватися з лікарем гінекологом, для проведення особистого огляду. Самостійно огляд проводити не рекомендується, тому це може призвести до дефлорації.

Детальніше про дефлорації (розриві дівочої пліви), про те, в яких ситуаціях вона може відбутися і як правильно підготується до цієї події, Ви можете прочитати в однойменному розділі: Втрата невинності (дефлорація).

10 жовтня 11:24, 2012 Тоха запитує:

Здраствуйте моя дівчина була невинна але прийшов час і вона втратила свою невинність була кров ми не предохронялісь але я в неї не коньчал виташіл струснуть трохи оптер і знову продовжували але потім хвилин через десять після оконьчанія її почало нудити наследуюшій день у неї було запаморочення і нудота і так уже дня три изза чого це підкажіть ???

10 жовтня 15:19, 2012 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Дані симптоми ні як не пов'язані із статевим актом, це не ознаки вагітності, звичайно ризик виникнення вагітності досить високий, однак перші ознаки починають проявлятися тільки на 3-4 тижні вагітності. В даному випадку, найімовірніше є порушення функції шлунково-кишкового тракту, а так само психологічний страх, який провокує виникнення даних симптомів.

Рекомендується займатися тільки захищеним сексом, у запобігання виникнення небажаної вагітності, ваші методи не оберігають від вагітності, тому перервані і продовжені статеві акти, навпаки підвищують ризик. Детальніше про ймовірність виникнення вагітності читайте в циклі статей перейшовши за посиланням: Ймовірність завагітніти.

25 лютого 11:28, 2013 настя запитує:

мені всього 14 років і у мене їсть парен якому 16 років і я його дуже силно люблю і хочу з ним зайнятися сексом але мені дуже страшно як мені побут?

25 лютого 16:29, 2013 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Коли починати вести статеве життя, вирішувати, звичайно, Вам, але я рекомендую Вам не поспішати, так як Ви ще дуже юна, а стосунки з чоловіками - це не тільки секс. Спробуйте подивитися на Ваші взаємини глибше, дозвольте йому за Вами ще позалицятися.

Можливо, з часом Ви будете старше і зможете оцінити самі, що в 14 років можна цілком обійтися без сексу. Сексуальні відносини, як Ви напевно знаєте, можуть закінчитися вагітністю, яка в такому віці небажана і Вам навряд чи потрібна. Докладніше дізнатися про статеві стосунки Ви можете з відповідного розділу нашого сайту: Статеві стосунки

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини