16 березня 10:36, 2014
Здравствуйте! Менструація у мене зазвичай починається 4-6 числа кожного місяця, в лютому прийшли 22 числа. 13 березня позбулася невинності (без презерватива, але хлопець в мене не кінчав).
Скажіть, яка ймовірність завагітніти в такому випадку, коли тепер повинні з'явитися місячні в березні, також 22? Заранее спасибо!
17 березня 23:54, 2014
У тому випадку, якщо сім'явиверження у піхву не було, ймовірність вагітності виключена, тому немає приводу для занепокоєння. Отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас Ви можете в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ймовірність завагітніти.
Чергова менструація настане у Вас в залежності від тривалості менструального циклу, незалежно від події статевого контакту. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Менструальний цикл і менструація
18 березня 15:53, 2014
В останні кілька днів погано себе почуваю (часом з'являється легка нудота, а потім пропадає) Скажіть, це може бути викликано стресом так як я сильно засмутилася через цій ситуації ??
18 березня 23:09, 2014
Такі симптоми можуть бути пов'язані з Вашими емоціями і переживаннями. Не переживайте, вагітності у Вас немає, попийте заспокійливий чай, валеріану на ніч. Отримати додаткову інформацію по цікавить Вас Ви можете у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Ймовірність завагітніти
Найцікавіші новини