24 жовтня 10:54, 2012
Допоможіть будь ласка розібратися !!! 27.04.12 був перший день останніх місячних, цикл 24-28,30 днів, останній цикл був 25 днів, 8 або 9 травня був незахищений секс з чоловіком, а 11 травня секс з презервативом з іншою людиною після чого презерватив надувалася для перевірки, потім були оральні ласки і хлопець запевняв що руки його були чисті тобто НЕ забруднені в сперму, перед тим як засунути їх в піхву, і 13 травня незахищений секс з чоловіком, так от дуже переживаю чи можливо що вагітність настала від іншої людини, просто з чоловіком у нас близько 8 місяців неполучается завагітніти і ще кіста є, допоможіть пожалуйста !!!
24 жовтня 13:52, 2012
У тому випадку, якщо Ви застосовували метод бар'єрної контрацепції і сім'явиверження у піхву не сталося, ймовірність вагітності практично відсутня. Детальніше про ситуації, коли можливе настання вагітності Ви можете дізнатися з тематичного розділу нашого сайту: Ймовірність завагітніти
24 жовтня 14:20, 2012
ну а якщо через пальці можлива занесли мізерна частка сперми чи можливо в такому випадку настання вагітності або при надування презерватива чи можливо непомітний подтечность ??? дуже переживаю, один раз змінила ще й лапараскапія повинна була бути з приводу видалення кісти і тут вагітність ... .
24 жовтня 15:39, 2012
Ймовірність вагітності в такому випадку практично дорівнює нулю, не переживайте. Додаткову інформацію Ви можете отримати в розділі нашого сайту: Статеві стосунки
5 листопада 13:35, 2012
Я вже зверталася до Вас з питанням, але нагадаю. 27.04.12 був перший день останніх місячних, цикл 24-28,32 днів, останній цикл був 25 днів, на 12 або 13 день циклу був незахищений секс з чоловіком, а на 15 день циклу секс з презервативом з іншою людиною після чого презерватив перевірявся надуванням, і на 17 день циклу знову незахищений секс з чоловіком.
Так ось чи можна завагітніти, якщо після того як відбулося сім'явиверження в піхву через 1-2 хвилини зробити зовнішню гігієну статевих органів, а потім знову лягти (не знала що потрібно лежати на спині довго якщо планується вагітність)?
І чи можна виключити вагітність від іншої людини, якщо був презерватив (надули був цілий але не пригнічували його)?
І ще у мене був свербіж після прийняття ванни на 7 день після сексу з чоловіком, або на 5 день після сексу з презервативом або на 3 день після сексу з чоловіком, після чого або кого саме не знаю. Вставила свічку Залаїн і все пройшло, здала мазок лейкоцити в нормі 5-10, мазок хороший був.
Чи може ця сверблячка свідчити про настала в той момент вагітності? Або виник від оральних ласк і пальців всередині піхви? Вибачте за такий довгий питання!
Буду дуже благодатна за відповідь !!
5 листопада 14:26, 2012
В даному випадку вагітність не могла настати після статевого акту, в якому Ви використовували бар'єрні методи контрацепції. Свербіж не може бути ознакою вагітності, він виникає, як прояв молочниці або інших захворювань, які передаються статевим шляхом.
Свербіж статевих органів міг виникнути від оральних ласк або незахищених статевих актів. Детальніше про ймовірність завагітніти Ви можете дізнатися з тематичного розділу нашого сайту: Ймовірність завагітніти. Про виділеннях з піхви Ви можете дізнатися з розділу: Виділення з піхви
5 листопада 15:26, 2012
і якщо після того як відбулося сім'явиверження в піхву через 1-2 хвилини зробити зовнішню гігієну статевих органів, а потім знову лягти (не знала що потрібно лежати на спині довго якщо планується вагітність) це не перешкоджає настанню вагітності?
5 листопада 15:40, 2012
Гігієна зовнішніх статевих органів не завжди може перешкоджати настанню вагітності, тому якщо був незахищений статевий акт ризик вагітності завжди є. Детальніше про ситуації, коли можливе настання вагітності Ви можете дізнатися з тематичного розділу: Ймовірність завагітніти
5 листопада 16:17, 2012
І коли найімовірніше відбулося зачаття після відкритого сексу з чоловіком (хоч я довго і не лежала після ПА) якщо останні місячні 27.04.12, цикл 24-28,30,32 днів, останній цикл був 25 днів, а незахищені статеві акти були на 12 або 13 день циклу і на 17 день циклу? Ізвініті за настирливість! Просто хочу переконається що бажана вагітність наступила саме від чоловіка, а не від іншої людини!
5 листопада 16:52, 2012
Імовірність настання вагітності практично однакова на 12, 13 і 17 день менструального циклу. Якщо у Вашому випадку під час сексу не з чоловіком Ви застосовували методи бар'єрної контрацепції, то турбуватися нема про що. Детальніше про це Ви можете дізнатися з розділу нашого сайту: Зачаття дитини
Найцікавіші новини