30 квітня 19:52, 2011
мені 21 рік, близько 4 місяців п'ю таблетки "новінет" все начебто нормально, але нещодавно пропустила один день прийому таблетки. на наступний день випила дві, так сказано в інструкції. але у мене почалися місячні. до перерви ще 5 днів. що робити? перестати приймати таблетки чи ні?
1 травня 21:39, 2011
Вам необхідно звернутися за особистою консультацією до лікаря гінеколога - необхідно виявити причину кров'яних виділень (можливо вони не пов'язані з менструацією).
11 травня 7:40, 2011
Приймаю препарат перший місяць відповідно до інструкції, т.е початку в перший день місячних. На 18 день прийому у мене почалися знову місячні, до закінчення упаковки залишилося 4 таблетки.
Чи потрібно допивати залишилися таблетки? Чи потрібно потім витримувати інтервал у 7 днів, а потім починати нову упаковку?
Чи є ймовірність завагітніти в 7-ми денний період пошукові роботи не прийому препарату?
11 травня 12:03, 2011
Уточніть будь ласка, про яке препараті йде мова.
23 червня 2:04, 2011
А скажіть будь ласка, я приймаю протизаплідні таблетки Новінет, і забула вчора випити таблетку, я їх п'ю зазвичай в 16: 00, я як завжди випила в 16: 00, потім прочитала що треба пити дві якщо забула, і я випила о 22:00 друге, близько 23:00 почалися місячні, що робити? далі продовжувати пити таблетки або чекати поки місячні закінчаться? зі здоров'ям все добре буде? дайте відповідь будь ласка, заранее спасибо
23 червня 11:17, 2011
Уточніть будь ласка, яку за рахунком таблетку Ви пропустили.
24 червня 1:23, 2011
Була пропущена 7 таблетка
24 червня 17:44, 2011
У такій ситуації, поява кров'яних виділень може бути проявом гормонального дисбалансу. Вам необхідно пройти огляд лікаря-гінеколога, для виявлення точної причини появи кровотечі.
На час діагностики, прийом Новинета потрібно припинити.
Найцікавіші новини